Події сміливчиків — це зустрічі яскравих сонечок

Сміливі проводять найкласніші події для своєї спільноти. Запрошуємо вас на екскурсію подіями

Illustration

Текст: Ася Іллічова
Про відпочинок Сміливих ходять легенди. Зустрічаєте вечір з купкою незнайомців, але вже за лічені хвилини опиняєтесь в обіймах й теревените про все на світі аж доти, поки вас не почнуть виганяти з локації. До комплекту також додається сотня фотографій, тонна спогадів та гомеричний сміх на фоні.
Ми запрошуємо вас на екскурсію по подіях Сміливих!

Illustration

Станом на вересень 2023 року наша дружна спільнота налічує понад 2200 волонтерів. Чималенька така сім’я, еге ж? А ще – дуже продуктивна, проте про це в наступних серіях. Зазвичай на вихідних ми збираємось на толоки, але ми з вами через вогонь, воду й…сміливі події, тож часом можемо зустрітись на каву. А ще – на вечорниці, розпис писанок, перегляд кіно, гру в мафію чи творчий вечір.
Ми, як (самопроголошені) лідери волонтерських думок, взяли на себе відповідальність за ваше приємне дозвілля, всебічний розвиток та збереження комунікативних навичок.

Любі трудоголіки й вічні домувальники, досить залипати на ґуґл диску чи нетфліксі – й те, й інше псує зір. Пропонуємо хоч раз проміняти вечір з ноутбуком на вечір у нашій компанії.

Ми знаємо ваші потаємні бажання: ретрит у горах, курс масажів для спини та шиї, а також похід до офтальмолога. Можливо, колись ми запропонуємо й це, але поки на нашій совісті лише смілива йога. Не лише ж на будмайданчику асани практикувати!

Illustration

До речі, про будмайданчик. Після фізичної праці на свіжому повітрі вам точно захочеться під теплу ковдру. А як втома буде такою, що несила розстелити ліжко, приходьте на сміливу ночівлю – вам тут точно хтось допоможе! Знаємо й таких, хто б опісля ще кілька кіл пробіг. Для вас у нас була особлива пропозиція – акватолока. І затоку розчистили, і балансувати на каяках навчились.
У здоровому тілі – здоровий дух. Чули таке? Ми теж, тому для ліквідації непозбувних бентег влаштували лекцію з психологом. А для шановних ескапістів ми пропонували відволіктись від власних проблем, поринувши в чужі на презентації книги Павла Коробчука
Як бачите, ми лише “за” розрядити обстанівку й змінити декорації з цегляно-піщаних на теплообіймальні. Ми переконані, що корисне обов’язково поєднувати з приємним, тому вже в 2022 почали вигадувати підступний план, як би нам усім перезнайомитись і подружитись. 
Спершу ми вирішили, що обмін подарунками сприяє зародженню симпатії (так організувались «Сміливі друзі»). Потім – що хочемо спробувати постріляти з лука й уявити себе Купідонами (це був дійсно сміливий аукціон побачень). Далі ми дізналися, що аби зрозуміти свої почуття до людини, треба з’ясувати, чи подобається вам, як вона їсть (можливо, саме тому з’явився перший сміливий пікнік). А врешті-решт вирішили, що найкраще об’єднує сміх і запросили вас на сміливий стендап!
Сміливі події – не тільки новий досвід. Це також можливість без поспіху поспілкуватись з кимось, на кого задивляєтесь уже не першу толоку; дізнатись більше про людей, з якими у вас так злагоджено йде робота; видалити тіндер, бо вже знайшли кохання свого життя (в он тій помаранчевій жилетці); а також затягнути до нас своїх друзів, яким так важко прокинутись в суботу чи знайти в магазині гумові рукавички.
Спільнота сміливих – не просто випадкове об’єднання волонтерів. Це простір яскравих сонечок, зі схожими поглядами на майбутнє країни й відповідним рівнем громадянської свідомості, що зараз є чи не основними орієнтирами для підбору людей у своє оточення. Попри спільну мету й цінності, ми всі дуже різні й це неймовірно цікаво. 
Чекаємо вас на наступних заходах і нагадуємо, що всі зібрані кошти йдуть на відбудову.

Made with